Internetstatus: ON

I'm back in fuckin business. Har ju inte haft internet på 100 år, eller aah, en vecka o tre dar kanske de va..
De va ju Midsommar nyss, och det var verkligen underbart det här året! Midsommartång, sill, grillat o så poolparty, me mina två bästa barndomsvänner i hela världen och syrran o hennes kompisar och sköna människor. Kan det bli bättre? Nej.
Konstigt nog har ja ingen lust att skriva jättemycket idag, hmm, kanske har börjat vänja mig av internet? Haha, nej, vilket skämt!

Ska iallafall ladda upp lite bilder som ja o elinor tog i mitt badrum medan fia smiiiinkade sig ;D



Ciao!

Ack

Jag va nyss med om det dummaste.. som sagt så skulle jag packa idag, vilket är vad jag gör just nu. Eller aa, inte precis just nu. Tänkte slänga lite skit som jag samlat på mig o så hade jag en gamma ros som ja kände att jag faktiskt kunde göra mig av med =P. Men ack, jag stack mig på en tagg, AJ! Det var ju dumt, men det dummaste är att det var en plastros! Vem är smarthuvudet som tillverkar plastrosor med taggar på? Är det inte därför man köper sånt skit? För att slippa vattna och inte sticka sig på idiotiska taggar? Herre gisstanes, vart är världen påväg?



Ciao!

Shit shit shit..

.. sista dagen i huset! Sen blir det nytt, känns helt sjukt. Nu är jag dock på jobbet så får inte njuta av min sista dag att bo i Åkersberga, men de är väl inte så mycket att njuta av ändå!
Jag har inte ens packat klart haha, men sån är jag, vad det än är så gör jag det alltid i sista sekunden. Men de blir ju oftast bra ändå.
Nu är det ca en timme kvar sen måste jag nog åka hem, jobbade trots allt till åtta igår, så då tcker jaf det är okej att gå hem 4 ;)

Imorrn är det värdinna på en bröllopsfest som gäller, så ja åker klockan två hemifrån med fia, ellen o gonni. Ut till en ö nånstans ovanför norrtälje. Åka till en ö och bädda sängarna vi ska sova i, sen åka till en annan ö och Serva lite people, åka till en tredje ö och gå på krogen, för att sedan åka till den första ön och sova.
Nästa dag åker jag hem till vårt nya hus!! =D

Ciao!

Sportbagen

Fyfan vilken dryg dag! Suttit på kontoret i ett litet, litet rum hela dagen och läst, läst, läst och kontrollerat, kontrollerat, kontrollerat alla små, små, små siffror på de tusen, tusen, tusentals papprerna. Kul va?
Dessutom har jag suttit med böjd rygg hela tiden eftersom bordet vi har alla papper på va nere vid knäna. Nästan så man blev Quasimodo ett tag där. Fattades bara det fula ansiktet, eller de va nog där oxå hah!

Vid fyratiden så gick jag mot Kristers jobb som ligger vid odenplan, o påväg dit såg jag en liten tjock tant som gick på samma gata som mig. När ja kom närmare henne såg jag att hon gick och åt på en stor jävla tårtbit som hon hade rakt i skinnhandsken, ingen servett eller nånting, haha vem fan gör så? Såg ut som vilken prydlig liten östermalmtant som helst, med pälsmössa, kappa och finskor. O så dedär skinnhandskarna med tårtbiten i. Lite otippat.
Kunde ju inte skratta heller eftersom ja va själv!

Händer alltid såna där saker när jag är själv, jag fåår inte skratta men kan knappt hålla mig. Som en gång när ja satt på tunnelbanan va de en sjukt äcklig man i typ 40års åldern som satt o blundade, han va stor som ett fläskmonster o satt me skjortan öppen så hängpattarna hängde ut! Hela tiden satt han och blundade o så tog han upp sin bag i knät o va tar han upp ur den? Jo, en hel grillad kyckling! Och så bärja han käka på den som en annan gris! Smaskar o drar loss senor o skinn me tänderna, o blundar hela tiden. De föll ner massa köttslamsor på hans stora hängpattar hahah euuuw. Och så gjorde han massa äckliga ljud, typ stönade och smackade för han tyckte det var så gott. Och där satt ja helt själv o kunde inte ens skratta! Det satt en liten, liten tant mitt emot honom, hon höll på att få en hjärtattack o satt o jämra sig hela tiden, "o herre gud", "jisses", "hualigen".
De äckligaste var när han slutade äta för en sekund och öppna ögonen o ba råstirrade på mig i tre sekunder, som känndes som typ tio minuter, haha fyfan! Sen fortsatte han att slaska i sig kycklingen.
Vem fan har en grillad kyckling lös i sin sportbag?!?

Det händer fan alltid såna saker när ja åker kommunalt, o alltid när jag är själv också!



Ciao!


Använd solskydd

Kom nyss hem från jobbet, å när ja satt i bilen påväg hem hörde jag en låt som Gert Fylking "sjöng" o man kan ju inte annat än älska honom när det gäller sånt. Likt hans andra låt "fakta om livet" eller vad den nu hette så är denna lika, om inte mer fyndig, så rätt bara. Den är bäst om man lyssnar egentligen, vissa delar är lite klyschiga, men Läs:

Solskydd.
Kära studenter.
Om jag skulle ge er ETT enda råd inför framtiden, då rekommenderar jag er att använda solkskydd.
Dom många och långsiktiga fördelarna med solskydd har bevisats av duktiga vetenskapsmän, medan mina övriga råd saknar någon som helst vetenskaplig grund. Det mesta är taget direkt från mina egna erfarenheter på livets slingrande stig. Så här lyder mina råd……

Njut av din ungdom, eller skit samma förresten. Du kommer ändå inte att förstå fördelarna med att vara ung förräns du är för gammal, men tro mig. Om 20 så kommer du att sitta och titta på gamla bilder, och minnas, alla dom möjligheter du hade och hur FANTASTISKT snygg du faktiskt var. Få inte skuldkänslor bara för att du inte vet vad du skall göra med ditt liv. Dom mest intressanta personer jag känner hade ingen aning om vad dom skulle göra när dom var 25, och några av dom mest intressanta 50åringarna jag känner vet det fortfarande inte.

Slösa inte bort tid på avundsjuka, för ibland ligger du före, ibland efter. Loppet är långt och i slutet kommer du ändå att vara ensam.
refr: Lyssna på hjärtat ibland är det svårt att förstå,
men ta dan som den kommer så visar sig vägen ändå.
Oroa dig inte för framtiden. Dom riktiga problemen i ditt liv kommer nämligen att bli sådana som du idag aldrig skulle kunna föreställa dig. Och du…Det går INTE att bromsa sig upp ur en uppförsbacke. Lär känna dina föräldrar för du vet aldrig hur länge dom finns kvar, och var snäll mot dina syskon, dom är din bästa länk till det som varit och troligtvis dom som kommer att stötta dig bäst när du som mest kommer att behöva det.

Tyck om din kropp. Använd den på alla sätt du kan, var inte rädd för den eller för vad folk tycker om den. Den ÄR ditt livs bästa verktyg. Läs INTE veckotidningar, dom får dig bara att känna dig FUL.

refr: Lyssna på hjärtat ibland är det svårt att förstå,
men ta dan som den kommer så visar sig vägen ändå.

Kanske gifter du dig, kanske inte. Kanske får du barn, kanske inte. Kanske skiljer du dig vid 40. Kanske dansar du Macarena på ditt guldbröllop. Oavsett hur det går så, skryt inte, men var inte alltför hård mot dig själv heller. Hälften av det du kommer att lyckas med är ren tur, och detsamma gäller för alla andra. Bo i Stockholm i minst ett år, men STICK innan du blir för dryg. Bo i norrland ett år, men DRA innan du blir för trög.

Spara ALLA gamla kärleksbrev, släng alla kontobesked. Håll inte på för mycket med ditt hår för man sover väldigt dåligt på papiljotter. Använd tandtråd!
Lär dig acceptera några obestridda sanningar. Priset stiger, politiker ljuger OCH du kommer att bli gammal. Liksom att, en dag så sitter du där och tjabblar om att, det var billigare förr, politikerna var ärligare och barnen hade större respekt för sina föräldrar.

Var försiktig med alla råd du får, och ha tålamod med dom som ger dig dom. Kom ihåg att RÅD är en typ av nostalgi. Det är som att fiska i slasken efter sånt som hänt, skölja av det och återanvända det som värdefull information.
Tro mig. Använd solskydd…




Ja o Fia satt o planerade lite inför sommaren, som kommer (?) Hehe nee ja ska inte klaga det är ganska varmt trots allt, men det känns ändå konstigt att gå med linne, tjocktröja och skinnjacka i stan och inte svettas ihjäl mitt i juni. Men men, back to the subject.. Fia ska komma till P&L de två sista dagarna! =)
Ja ska ju åka dit me Henke, Ronny o Janne, o dedär sista dagarna kan det nog vara perfekt med lite kvinnlig närvaro minsann! =) Glad är Nina!
Sen ska vi efter det stanna lite i hennes sommarstuga o låta festivalstankerna rinna av oss, mest mig haha, o träffa lite dalarnafolk också. Ska bli skönt som attans.
Efter det ska ja ju åka utomlands me mamma + familjen, har fått ett jobberbjudande så får se om jag ens kan följa med. Om inte så är det ju inte helt fel att ha hela nya huset för sig själv heller om jar är tvungen att stanna hemma!
Sen är det ju classic car week uppe i dalarna, så då blir det att dra upp dit igen. Kewl kewl, då ska ja, fia o elinor cruisa runt i fias lilla röda bil hahah, grymt.
Det blir nog en bra sommar trots allt =) Måste bara hitta ett nytt ställe i Vallentuna att sitta o chilla på än kanalen i Åkersberga, några förslag alla vallentunakickers?

Pussilago


hejdå kanalen

Limited edition på bajspapper

Det här med "limited edition" förlorade just sin status, tack Lambi! Bä!

flash

Fyttifan

Såg en skitstor myra här i vardagsrummet nyss, o den tillägnar jag till Grim eftersom han älskar myror! =D Och notera att bilden e tagen långt bortifrån faktiskt!


Nina är löjlig

Jag skrev ner allt min lillebror david sa haha!


t
haha du lyssnar på mig ja sa ju att du skulle lyssna
va e vista
vista
haha du lyssnar på
men vad betyder dedär astma, eller haha astma
men oh kan du sluta skriva de ja säger
oooh
sluta
nu
lägg av
jag tänker inte säga nåt mer
prr
hahah
huhu
ja spela wow
nina e löjlig
nina e konstiiig
nina vill hoppa studsmatta
gu va taskigt
typ skrivit mitt livs mening
jag heter på wow
mitt account
är
hhh
srolig
haha du stava fel
jaha men inte bara de
de stavas med ett E på slutet
o mitt lösenord är
är faktiskt zita1234
så nu tänker inte jag säga nåt mer
hejdå hmhmhm


Nu?

Varför vaknade jag nu för? Eller klockan ett vaknade jag, somnade lite innan 12 på natten igår tror jag. Nu sitter jag i vardagsrummet, köparna till huset är utanför o snackar med Krister o mamma. Det börjar fan bli dags snart, Nina goes Vallentunakicker, eller Ormsta-bo. Ska bli så skönt :D hänga på MG hela dagarna ska jag, haha nej.

Satt o tänkte lite på miljöproblemen i världen, japp de gjorde jag! Och kom fram till att alla som kämpar för miljön kan sluta nu. Japp de kom jag fram till!
Ibland undrar man varför alla inte bara GÖR nånting! Typ skrotar sin gamla bil och köper en elbil, eller åker kommunalt eller cyklar. Men det är precis som med rökare, man gör inte någonting förrän bomben redan har landat. Jaja det finns dedär guldmänniskorna som slutar röka helt plötsligt, o så finns de ju de som köper elbilar o cyklar och så. Men de e säkert inte mer än 5% av alla. Vi andra väntar på att få lungcancer eller på att Stockholm ska ligga tre meter under vattnet innan vi tar tjuren i hornen.

Ciao!


(bild jag tagit, tycker den passade in i ämnet)

En fucking packåsna

Känns som om det ända jag gör är att packa nu för tiden. Packade ner hela jobbets kontor när vi skulle flytta från täby till stan, sen efter ca två månader eller nåt så fick jag packa ner allt igen för flytt IGEN. Sen när vi flyttat så fick jag packa upp också. Och vad gör jag nu då? Jo jag packar ner mitt rum för nu ska VI flytta!
Hatar hatar hatar att packa, hatar kartongerna som gnisslar när man ska försöka få ihop dom. Hatar att jag alltid lyckas välta saker med kartongerna. Hatar att jag glömer att jag behövde min hårtork som ja packat ner längst ner i lådan som är längst in och underst. ÄLSKAR att vi ska flytta! =)
Nu kan jag äntligen komma ifrån mitt flickrum med lila tapeter och röda hjärtan överallt! Har haft det så sedan jag var 13 och känner mig redo att lämna det nu faktiskt haha.
Jag får iof ett ganska litet rum i nya huset, men det är ju inte så att jag ska springa omkring och leka. Eller man vet iof aldrig med mig, men då får jag väl leka i lillebrors rum då!
Usch va trött jag blev nu, avslutar med ett mors. MORS!

Immun mot tyngdkraften?

Ursäkta men vafan va han i sitt förra liv?
Bland de hetaste jag sett, dreggel


Underbara barn


The Bank

Kollade mitt saldo nu, jag hade köpt 4 öl haha
Och så inträde på 170 svenska riksdaler

Tegelbruket

Igår teglade jag lite o de va rätt smockat där, när man väl kom in så kom man inte ut. Haha lite björn gustavsson på den! Som vanligt lite vaga minnen från hela kvällen, usch ska man våga kolla hur mkt pengar man har kvar på kontot nu? Gör de snart.. Jag vet att jag gick runt med dricka i handen hela tiden, men kommer inte ihåg att jag köpte i baren mer än tre gånger iallafall, ska bli intressant o se hur många gånger det EGENTLIGEN va!
Här kommer lite cp-bilder iallafall =)

ja o victor

Hängd

Min LG Shine har hängt sig.. När ja startar den så kommer loggan upp o så fastnar den där, går inte ens att stänga av! Har startat om den, tagit ut simkortet o batteriet o inget funkar.. Va ska ja göra? Nån som har tips?

Mus

Jag gav mig in i djungeln av datatillbehör idag på jakt efter högtalare och datamus till min laptop. Så onödigt att ha en stationär dator som tar plats bara för att jag inte har en datamus eller bra ljud.
Efter timmar av massa 2.0, system, X34987, omega, interactive bla bla, 78eytah98e, och andra saker som jag inte förstår så kom jag fram till en högtalare som verkade sjysst. så den beställde jag nu, en

Logitech Z-10 2.0. Kollade först på kjell o company o där kostade den 1499:-. Och precis när jag tänkte trycka på beställ så kom jag på att jag kanske skulle använda dedär jämförelse siterna först o se om de fanns nån affär som hade billigare. Så fanns de en sida där den bara kosta 895:-, bra där Nina!
Verkar den okej eller?



Jaa, jag har iallafall beställt de nu, så snart får ja lyssna på musik me bra ljud igen istället för mina högtalare i laptopen :P
Och eftersom de högtalarna var så seriösa så beställde jag den här datamusen för 295:-. HAHA I just had to!
Den är från "Pat Says Now" och det finns massa roliga datamöss o andra saker till datorn där, kolla in på hemsidan vettja, www.pat-says-now.com/

I love it!
Bye

Sov nu Nina

Jag är trööööött på mig själv, och så e jag trött också. Jag är trött, trött på mig själv för att jag är trött helt jävla fucking enkelt!
Sov Nina sov sov sov sov, kan inte..... äckliga sömnproblem, trodde de va en tonårsgrej haha!
Aja, jag somnar väl när jag somnar, inge mer me det!

Skitoxe

RSS 2.0