Gotland

Nu har jag vart på gotland, de va askul. Jag kom hem klockan halv 10 imorse efter en resa från halv 4 på natten därifrån. När jag kom hem s somnade jag direkt o vaknade 6 på kvällen o då vare bara o börja packa för jag ska nämligen åka till egypten inatt. Ingen vila och ingen ro!!
Men jag ska bara slappa när ja kommer fram så de är inte så farligt, ska bli så jääääääääääävla skönt! Får se om jag får se nåra pyramider sen oxå.

Herrå syns om en vecka!



Ny mobil

Nu har jag tagit sönder en och sumpat två mobiler inom loppet av 2 veckor... Så nu har jag letat efter en ny mobil i två veckor!! Jag hittade ingen tills jag gick in på tradera och råkade köpa en där... ja RÅKADE!! Den e iof assnygg men lite dyr med all frakt o allt dedär, så nu blir det denna, and I love it!




Snart ska jag åka på släktträff i småland nånstans, nära kalmar har jag för mig, sen efter det ska jag till gotland på måndag och e där en vecka. Pappa ska spela på båten i visbyhamn, dendär puben mittemot glassaffären =D ska bli askul, vi ska bo i nån lägenhet mitt i visby, en takvåning, ska bli ashärligt, börjar bli ganska trött på att bo på tofta strand i nåt litet skjul. I år vill jag kolla på raukar!!!!!




Sedan efter Gotland så ska jag åka direkt till egypten, har bara en dag på mig att komma hem o packa sen ska vi åka. Det ska bli så jävla kul, vi ska bara slappa hela veckan, inte ens kolla på pyramiderna =P det ska bli såå härligt att bara slappna av o inte tänka en vecka. Hotellet ligger i Hurghada och verkar vara jättemysigt =) och det finns vattenrushbanor där wiiiiiiiie =D, ne nu ska ja kolla lite mer på hotellet i längta, ciao!


Grattis

Idag fyller min lilla lillasyster 17, GRATTIS!! Nu ska firas!


Vila i frid Sessan

För en vecka sedan, tisdag 24 juni 2008, så blev min älskade katt Sessan "spots" överkörd. Jag saknar henne så mycket! Pappa har begravt henne i skogen vid den stora stenen och det kunde inte finnas ett bättre ställe för henne. Jag har inte hälsat på graven ännu för jag kommer bara att bli så ledsen. Men jag ska gå dit nästa gång jag är hemma hos pappa och lägga blommor där.
Det är så typiskt för vi har bott i gribbylund där det kommer 1000 bilar hela tiden, så flyttar vi till landet där det kommer en bil i timmen, och hon blir överkörd där. Man är aldrig trygg nånstans och vad som helst kan hända. Stackars Sessan!



Och inte bara det.. Sessan hade sex stycken kattungar som bara var två veckor gamla, och nu har ungarna ingen mamma. Vi har köpt kattmjölks ersättning och matar alla ungar med nappflaska, och de kan inte ens kissa själva och de har ett gossedjur som de tror är deras mamma. Så nu har man gått o blivit kattmamma vilket iof är ganska mysigt och det känns bra att ha en del av sessan kvar i alla ungarna och att hjälpa henne. Vi ska behålla åtminstone en av ungarna, det har jag bestämt! Jag vill ha kvar någonting av Sessan i vår familj, jag vet att det inte går att ersätta henne men att ha hennes unge kvar skulle kännas lite bättre iallafall.





Vila i frid Sessan, oroa dig inte, vi tar hand om dina ungar




RSS 2.0