Peace & Love

Snart ska jag på peace & love med Ronny, Henke o Janne :) blir säkert fler oxå. Längtar asmycket! Rööööööööj.
Förra året va ja på Hultan o då hade jag min lilla lila hörna me täcke o lakan o allt, jag hatar sovsäckar, man kan inte röra sig i dom! Men jag hittade en sovsäck på coolstuff.se som kanske skulle passa mig! Haha! Kostar 1195:- dock, men de e fan nästan värt det. Coolaste sovsäcken ever..


Vafalls

Igår firade jag min 20årsdag lite, men bara lite, ska fira vidare i helgen sen, och gå på simons avskedsfest. Imorrn ska ja fira me pappa o ja undrar va ja ska fåååå, det är nämligen så att han börjar apgarva så fort han nämner presenten hahah!


Nio minuter

Nu har jag varit 20 år i nio minuter, jag känner hur tonåren rinner ur mig och ja får rynkor och blir vuxen. Tittar ut på studsmattan och kan inte fatta att jag var så barnslig att jag hoppade på den för två timmar sedan med min lillasyster o skrattade o skrek. Jag känner att jag måste ta tag i mitt liv och följa mina drömmar och mål, hitta mitt inre. Inge mer krogen, feströk eller alkohol!

Nej, ärligt talat så känner jag ingen skillnad alls!


Puss Nina 20 år =D


Dagens Barnvakteri

Idag kom mamma in i rummet när jag sov och frågade om david, min lillebror, kunde vara hemma idag. Alltså om jag kunde vara barnvakt. Jag hade verkligen inte så stor lust, men när det kommer till kritan så är det faktiskt inte så jobbigt för jag behöver inte göra så mycket ändå :P


26 timmar

Jag ska berätta om nya kontoret, men ja orkar inte nu, ja e för sketet TRÖTT, har inte sovit nånting förra natten. Skriver sen när ja inte är hyper av kaffe och övertrötthet!

Bajs!

Slampan Xena

Min lilla älskling Xena (min kisse) är gravid, igen! =D I love it, pappa är inte allt för glad haha. Nu är det sjunde (!) gången hon är gravid, min lilla slampa till katt.
Ska bli så hiiimla mysigt att ta hand om kattungar i sommar igen. Jag har saknat det jättemycket, det var nästan ett helt år sedan som vi hade kattungar. Visst de e jobbigt som fan ibland, men fördelarna överväger, totally awesome!
Små, små tussar som springer omkring och ramlar och leker! Finns det något sötare? Svar: Nej.

Imorgon ska jag jobba igen, kontoret håller ju på och flytta och det tog tre dagar att packa ner allt vi skulle ha med. Det blev över 100 stora packlådor. Och vad ska jag göra nu? Packa upp allting! ;P
Men det är ju pengar, och det ska bli jättekul o se hur det nya kontoret är och träffa massa nya människor. Det är nämligen ett stort kontor med öppet landskap, ca 175 pers tror ja de skulle vara, inklusive "våra". Då kommer man träffa nya personer typ varje dag :) Hoppas bara det inte är fööör packat ;)
Återkommer om hur dagen på jobbet var senare.





/Nina

Jag är så trött..

på mina sovvanor. Jag hade bara sovit 2 timmar igår när jag åkte hem från jobbet efter att ha packat klart kontoret till våran flytt så va ja så trött så ja kunde knappt hålla ögonen öppna på bussen. Mamma satt o skrattade åt hur trött jag var, då va klockan 4. Sen kommer ja hem o lagar kycklingwok till middag så att jag inte ska somna direkt när ja kommer em för då vaknar jag mitt i natten o kan inte somna om.
Sen så blir jag såklart jättepigg, o kan inte sova förrän halv 5 på natten. O nuuu vaknade jag, utan att ens ha vaknat o somnat om lite en enda gång!  Ja trodde klockan va typ tolv, o så e den 18:20!

Nu måste jag festa mig trött för att kunna sova! Hehe ;)

zzzZzZzZZzZzzZZZZzzZzZzzZzZzZZzZZzzzZZzzzz

Ny frisyr?

Funtade på att klippa mig såhär.. fast liite mer page men lika blond :O, ska till frisören på tisdag, va tycks?

Tänkte på en grej..

att... denhär svininfluensan som alla skyddar sig så mkt från i andra länder. Har på sig masker o grejer.. o visst, de ju skitbra att de har de så de inte sprider sig, de e inte de ja funderar på.
Utan de e det att de e väl cirka 80 personer som har dött av det i hela världen (rätta mig om jag har fel!) och av det så engagerar sig extremt många i att skydda sig, som dethär med maskerna som ska skydda från bakteries osv.

Men att köra bil, som ca EN MILJON dör i en olycka varje år.. det är ingen som tänker lika mkt att skydda sig ifrån. De kör ju som galningar i tex Mexico, o i de flesta länderna faktiskt. Jag undrar varför det är så, så fort det kommer något nytt så blir alla som helt galna och besatta i ämnet, som svininfluensan nu, men gör saker i vardagen som egentligen är minst hundra gånger farligare!

Tänk själv, om de dött 80 pers av flunsan på.. vi säger 2 månader så blir det 480 pers på ett år
O så tar vi bilolyckorna som kräver ca en miljon liv per år

Och ändå så väljer man att skydda sig mot svininfluensan men inte köra säkert i trafiken?

inte för att man INTE ska skydda sig mot flunsan men en liten tanke bara..



Veckans kommentar

Veckans kommentar går till Felicia när vi sitter o gör ordlekar på jobbet:

"nej, D som i bröD!"

jaa, de va ett tag sen nu, men eftersom ja har en tendens o glömma bort min blogg så fick den komma nu i efterhand efter som den AAEEGER!

puss på fias nos

LG Arena?

Tjoooo

Funderar på om man kanske skulle byta mobil... Har ju trots allt haft min i snart ett år, eller aa.. 9 månader kanske, o längre än så får man väl inte ha en mobil nu för tiden?? haha
Min mobil e ju iof forfarande snygg o rosa ;D menmen..
Funderar på LG Arena, den är ju så jäävla snygg o inte snordyr ändå, med abonnemang dåra. Men ja e ju ingen mobilexpert, så den kanske e lite för krånglig för min "nokia 3110"-hjärna, eller vad nu dendär första mobilen som alla hade hette.


RSS 2.0