Cybergarv

Jag och Anna i ett fucking nötskal!

image93

Oså va helgen slut igen

Jaa så är det söndag o helgen är snart slut, om 19 minuter exakt.. Så hur har helgen varit då, joo tack den har väl varit händelserik o så. Vi börjar väl med fredag, jag, sanna, anna o katja tog oss ända bort till ekerö för att gå på en fest där me johannes o krapparna. O fest vart det oxå, längesen man va på en sådan fullproppad hemmafest, kände

mig som 14 igen :D



Där i mitten dansar sanna typ tryckare me "Johan the hunk" som han tydligen kallas, ser ut som om hon tycker att det är en förtrollande och romantiskt stund
Sedan åkte vi taxi därifrån till brommaplan, för de gick inte att komma hem därifrån på annat sätt, de va typ ett hus där o sen en massa åkrar o träd..
Från brommaplan gick en tunnelbana som vi skulle byta till en annan sen i tekniska, den tunnelbanan missade vi förstås för den skulle gå samma minuttal som vi kom dit... o de va ju såklart sista bussen hem sen. Så där satt vi på mc donalds sen på T-centralen och åt hamburgare lite ledsna sådär. (och så drar vi till med att lura några fula snubbar att vi är från skåne igen, ännu en gång ansågs jag inte kunna prata stockholmska om jag lådsades försöka). Och på andra sidan av donken satt en (antagligen pårökt) spinkig typ 50 åring och asgarvade åt oss, han kunde inte titta på oss för då brast han ut i skratt, ja menar, så jävla lustiga ser vi väl inte ut?
Sedan ringde anna sin mamma som helt snällt ställde upp och hämtade oss i stan, när vi väntade på henne så va vi tvugna att gå ut från mc donalds, det stängde. Så vi gick in i centralstationens vänterum, och när ja stod där inne och klickade på en dataskärm som de inte va touchscreen på så vände jag mig om, och där stod spinkiga 50 åringen o sa: WOOW! Vilken fin kjol!
Hahahahaa! Då kunde inte vi sluta garva istället. fyfan :D

Sen på lördagen gick jag, simon o henke ut för att kolla på Danne, simons brorsa, när han spelade på sports bar i åkersberga :P De va faktiskt jättekul där, helt oväntat, jag blev bjuden på 4 drinkar o en cider där av random människor och lilla simon såklart, drinkluderkväll igen blev det, haha.
Sedan drog vi hem till Jim o efterfestade då fick simons kusin cpryck o hoppade på henke, då åkte vi hem, buhu :( Men annars va de en askul kväll!! :D

Jaa minsann de blev en ganska händelserik helg iallafall, o nästa helg då far vi tjejer iväg på kryssning, de lär ju bli galet de me, längtar!



Nu sitter jag för övrigt och leker med min katt, hon är bra på att springa runt runt runt runt



BYE!!

Veckans kommentar

Jonathan när vi väntar på hissen hos Sanna.
- Det är någon i hissen som kollar på oss, göm er! Nu försvann han! Nej nu kom han tillbaka, han kollar fett mkt på oss! Nu försvann han igen! Hissen kommer ner på rikgtigt Hörrni..... de va min egen spegelbild jag såg. Jonathan skäms :(

Dancing queen Sanna!!!!

Idag har Sanna gjort något så ovanligt som att gå upp o hoppa o dansa, ni vet, röra på sig frivilligt!!
Det är nåt man inte ser ofta, som hon säger:
- Once in a lifetime





Kul att jag blev 9 år gammal på The True Age Test på facebook föresten.....

BYE!

Mina kissimissar

Här är min slampiga katt Xena och hennes 6:e kull!! Men söta är dom, Pisse (Batso), Pisse, o Pisse.





Såhär såg det ut från fönstret i mitt rum idag klockan 16:41

image83

Och sedan 16:58:

image84

NAAJS

Ninas låt just nu

Mest lyssnad på nu, sååå skön! :


Jag är EMO

HEJ! Nu finns det så jävla många emos överallt så nu är det faan mer emo att vara vanlig. BYE!

image70image71
HAHAHA fyfan, hoppas jag aldrig blir emo, jag skulle se förjävlig ut, PUSS!



Var nöjd min vän

Det var en gång en stenhuggare som var missnöjd med sig själv och med sin ställning här i livet.

En dag gick han förbi en förmögen köpmans hus, och genom den öppna grinden såg han många vacka ägodelar och betydande gäster. "Vilken makt den köpmannen måste ha" tänkte stenhuggaren"

Han blev mycket avundsjuk och önskade att han kunde bli sådan. Då skulle han inte behöva leva som en vanlig stenhuggare längre.

Till sin stora förvåning blev han plötsligen köpman och åtnjöt större lyx och mer inflytande än han någonsin drömt om och han blev avundad och avskydd av de som var mindre rika än han själv.

Men kort tid därefter kom en hög ämbetsman förbi i en bärstol, åtföljd av tjänare och eskoerterad av soldater som slog på gonggong.  Alla, hur rika de än var, måste buga sig djupt för processionen. "Så mäktig den ämbetsmannen är!" Tänkte han. "Jag önskar att jag kunde bli en hög ämbetsman".

Och så blev han det, och han bars omkring överallt i sin brokadklädda bärstol och har fruktades och hatades av alla människor runt omkring, som var tvugna att buga djupt för honom då han passerade. De var en varm sommardag och ämbetsmannen gade det allt annat än trevligt inne i den instängda bärstolen. Han tittade upp mot solen. Den sken stolt på himlen, opåverkad av hans närvaro. Så mäktig solen är tänkte han. "Jag önskar att jag kunde bli solen".

Och så blev han solen, han sken hett ner på människorna, och han förtorkade fälten och förbannades av bönder och arbetare. Men ett jättestort mörkt moln gled fram mellan honom och jorden, så att han inte längre kunde lysa på allting där nere. "Så mäktigt det där ovädersmolnet är!" tänkte han. "Tänk om jag kunde bli ett moln".

Och så blev han det och dränkte åkrar och byar, och alla röt åt honom. Men snart fann han att han föstes undan av någon våldsam kraft, och han förstod att det var vinden. "Jag önskar att jag kunde bli vinden".

Och så blev han vinden. Han blåste bort takpannor från taken, ryckte upp träd med rötter och hatades av alla där nere. Men efter en stund stötte han emot något som inte ville flytta på sig, hur kraftfullt han än blåste på det - ett väldigt upptornat stenblock. "Så mäktig den stenen är!" tänkte han. "Jag önskar att jag kunde bli en sten".

Och så blev han då en sten, kraftigare och mäktigare än något annat på jorden. Men som han stod där, hörde han ljudet av en hammare som drev en mejsel i stenen. "Vad skulle kunna vara mäktigare än jag som är mäktigare än något annat?". När han då tittade ner så såg han långt under sig en stenhuggares gestalt.

Resa bort nu!!

Jag och anna satt hemma hos henne igår och åt "ostkrokar", eller ostbågar som det egentligen heter Anna :P och drack vin..
Vi satt där i cirka 4 timmar och kom fram till två saker...
 - Vi ska inte flytta ihop till ett hus alla vi tjejer
 - Vi måste resa nånstans så fort som möjligt
Vi hade för kul på resan till magaluf i 2 veckor för att inte resa igen!! Man kan inte göra annat än att skratta åt alla minnen därifrån, om man åker 7 tjejer till ett partyställe som magaluf så kan det inte bli annat än galet. Men jag hade inte kunnat föreställa mig att det skulle bli så vrickat som de blev, vrickat på ett kul sätt. Ni vet, bodyshots, nakenbad, wet t-shirt contest (vi var inte med men det var nog det värsta jag sett, britter alltså) tonvis av daiquiris, banan- , svamp- och tjockisdanser och såklart grabbarna på grabbarnas, yum!
Nee de måste göras om, snart snart snart.

Here we come: Elit-sanna, SMS!-katja, Fylle-anna, Tjack-nina, Sjuk-emily, Upprepar-ange och Brännskadan!

alla vi tjejer utanför BMG eller vafan de nu hette





Dessutom har jag kommit fram till att vi tjejer måste dricka mer drinkar istället för att hälla i oss öl och cider, så nu ska jag kolla min drinkbok som jag fick av Brännskadan i födelsedagspresent och bli lite mer high på dedär.

"Dickluder"

jag har nyss fått konstaterat att jag inte kan stockholmska... igår när jag sanna och ina va ute på stan så fick jag och sanna för oss att lura några killar på tunnelbanan på vägen hem att vi var från skåne, aldrig träffat så lättlurade människor förut! Det roliga var att både jag och sanna först pratade vanligt, sen efter ett tag började sanna prata skånska (som hon gjort hela dan i skolan, asirriterande! ;) ) och jag hände på. Haha! Dom märkte typ inte ens att vi bytte dialekt helt plötsligt.
Sen så breddes historian på med att vi kom från Lund och malmö, ni vet,
- "Vart kommer ni ifrån då? Kommer ni typ från Lund eller?"
- "Jaa preciiiiiiiis.... Lund fast sanna kommer från malmö.. blabla"
hahaha sen bad jag en av killarna att försöka prata skånska
- "Nej, nej, nej, det där är helt fel, så pratar vi inte i skåne, ni stockholmare tror alltid att ni kan härma skånska men det kan ni inte"
sen sa han att jag skulle prata på stockholmska, så sa jag hej jag heter Nina och jag kommer från stockholm helt vanligt.. då sa han: njaa NÄSTAN!! hahahahahaha
han sa nog så bara för att jag pikade hans försök till skånska :P
tidigare på kvällen va vi på medusa o förade, sen åkte vi till kitten me katja, greken och emily oxå. Och sen såklart får sanna ragg från nån kille som satt vid ett bord me massa andra skumma typer me tre hinkar eller vafan de va me typ fyyrti drinkar, en flaska sprit och groggvirke...jackpot :P
Så där satt jag och sanna o va drinkluder ett tag, eller "drickluder" som sanna skulle säga, haha fyfaan. Det roliga var att de där killarna säkert hade sparat jättemycket pengar för att köpa all drickan och "skaffa fett me brudar, grabbar" hahah :D




image63

Veckans kommentar

Denna vecka så har jag uppmärksammat Annas kommentar när hon gick in på toaletten på redaktionen:
 "Det luktar lite konstigt på toaletten, det luktar..........................BAJS!!"

RSS 2.0