2 dar kvar

Nu är det bara två dagar kvar tills jag ska till Thailand. Och såklart har jag festat mig sjuk lagom till resan. Var ute igår och så spelades Grease-låtar på Kitten, jag o anna sjöng såklart som galningar och nu har jag ingen röst kvar.
Asjobbigt när folk ringer haha, Fia ringde mig idag så tog jag telefonen till örat o skulle säga hej, så gick det ju inte! Så jag var tvungen att bara lägga på o SMSa att jag inte kunde prata. Haha helt stört.
Det kommer bli så jävla jobbigt i Thailand, inte bara för att jag inte har någon röst, utan för att jag ska försöka prata (eller viska) på engelska oxå!
Jag skulle ju packa idag oxå, men de gjorde jag inte, somnade direkt när jag kom hem från vaccinationen och sen va de ju melodifestivalen och allt. Första gången som jag ska åka utomlands och inte packar typ en vecka innan. Nu kommer jag bara ha imorgon på mig men de e nog lungan.

Juste jag fick en födelsedagspresent idag :) en ny kamera! Mamma och Krister kom in i mitt rum och sjöng "Ja må hon leva..."
"Oj, dedär va lite oväntat" sa jag då, o de va ju inte så konstigt eftersom jag fyller år i maj. Anledningen till att jag fick en var att jag ska kunna ta fina bilder i Thailand, så det kommer jag ladda upp här snart :D


Resfeber

Idag fick jag verkligen resfeber! Jag har inte skrivit det ännu men jag ska till Thailand på måndag, och anledningen till att jag inte skrivit det är antagligen att jag inte ens har hunnit tänka eller längta till det för vi har haft så jävla mycket att göra med projektarbetet i skolan. Som btw är i stort sett klart nu, våran tidning Clarity :D

Jag kommer sakna alla såååååå mycket när jag far iväg till fjärran land. Ska vara borta i nästan tre veckor utan kompisar o skvaller o sånt. Kommer vara helt off när ja kommer hem o så börjar alla studentskivor precis då. Fyfan alltså ;D

Vi ska åka på måndag klockan tre på dagen och kommer fram klockan 5 nästa dag. Vet inte vad klockan är i Thailand då iof, men i Sverige är den iallafall 5. Skall mellanlanda i Paris, hoppas vi är där ett tag så man kan gå i lite fancy affärer.
Sedan ska vi till en ö som heter Koh Chang och bo på Chang Buri Resort & Spa, och gud vad jag ska bli masserad varje dag! Vi ska ju då bo i en bungalow, och det första lilla Nina tänker på då är ju en hög av strån på en strand, men jag lugnade ner mig lite nu när jag såg bilderna från dem, och de såg ut som små villor och inga halmhus.
Här är lite bilder på där vi ska bo.



Det är alltså i dessa hus (som då ska vara en bungalow) vi ska skall vi bo i, jag o isa i ett och pappa o inka i ett:


Så det verkar ju inte helt fel, mysigt! Sedan när vi har tröttnat på all Spa och stranden och allt dedär som man inte kan tröttna på egenltigen så åker vi vidare till Bangkok. Där ska vi bo på nåt ställe som heter Ambassador, och när man googlar fram det på internet så får man fram denhär fräcka byggnaden:

Och det kan ju vara kul att efter att ha bott på en paradisö komma in i City lite. Där ska vi iallafall spendera de 3 sista dagarna så att vi kan shoppa upp de sista pengarna för att sedan åka hem till Sverige igen :D
Fyfaan, jag vill åka nuuuuuuuuuuuuu, har ju aldrig varit i Thailand =D Puss påer

Ojdå

Nu har jag inte skrivit på ett tag, precis som jag förutspådde när jag skaffade bloggen. Man är jätte seriös i typ en månad och sen så bara försvinner motivationen att skriva om sitt liv åt i stort sett ingen ;)

Nu sitter jag hos Fia, hon är en liten maskis för hon har inte tagit undan våra cocktailglas från när vi va här på sportlovet :D
Nu sitter hon och äter en knäckis och tittar på deal or no deal. "Oh jag älskar deal or no deal" sade hon nu. Och nu gick hon iväg, hon är en dum bockis.

HejdåissZzZzszsSZsSszsSZs

RSS 2.0